top of page
Wine Cheers
За нас: Welcome

"Еко Трапеза" ООД е фирма за търговия на едро в сферата на висококачествените храни и напитки.

Фирмата е основана през 2010 г. и постоянно надгражда своите дейности и развива клиентската си мрежа. В екипа работят както дългогодишни специалисти в сектор продажби, търговия и мениджмънт, така и млади, зелено настроени експерти.


С удоволствие предоставяме висококачествени продукти, храни и напитки за вас и вашите клиенти. Ние искаме да сме сигурни, че продуктите, които ще купите от нас, ще бъдат от сигурен производител, с добро качество и хранителни стойности, затова внимателно селектираме за вас нашите предложения.

Зелената ябълка с листо е символ на здравословния начин на живот и избрахме именно нея като наше вдъхновение. Вярваме, че всеки заслужава достъп до качествена и полезна храна за своята трапеза.

Ще се радваме да работим заедно!

2.png
За нас: About Us

ФИРМЕНИ ПРЕДИМСТВА

За нас: Text
DS_edited.png

GREEN BUSINESS DEVELOPMENT

Екологичното развитие на фирмата е наш приоритет. Консултант на "Еко Трапеза" ООД е екологът Дина Сиракова, магистър по опазване на околната среда. Завършила с отличен Софийски университет "Св. Климент Охридски".

Консултира отдел Green business development и селекцията на продукти така, че да отговарят на нуждите на модерния потребител и да промотират природосъобразния начин на живот.

Контакт:
dina.sirakova@gmail.com

За нас: About Us

СЕЛЕКЦИЯ НА ПРОДУКТИ

Нашата работна етика е да предоставяме за Вас и Вашите клиенти само първокласни продукти за една здравословна трапеза. Всички продукти, с които работим, са със сертификати за качество.

Distribution Warehouse with High Shelves
Surprise box

НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Постоянно се развиваме в посока намиране на нови и още по-подходящи продукти, които да отговарят на динамичните изисквания на пазара.

ЛИЧНО ОТНОШЕНИЕ

За нас работата с клиенти е удоволствие и поддържаме близки контакти с нашите партньори. Стремим се да развиваме и маркетинг стратегии за успехи в съвместната ни дейност.

Contact us
Delivery Services

УДОБНА ДОСТАВКА

Избраните продукти можете да получите с лична доставка от наш служител спрямо договорените условия за град София или с куриерска фирма за цялата страна. При нужда доставката може да се извърши и експресно.

За нас: Products
Speedy

ДОСТАВКИ С КУРИЕРСКА ФИРМА "СПИДИ"
ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА

Econt

ДОСТАВКИ С КУРИЕРСКА ФИРМА "ЕКОНТ"
ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА

За нас: Products
За нас: Text
bottom of page